A korábbi Miss America, Vanessa Williams színésznő most, sok év után mesélt arról, hogy 10 éves korában érte az első szexuális tapasztalat – egy 18 éves lány részéről. Azt mondja, hogy a történtek örökre megváltoztatták az életét, a viselkedését, a világról alkotott szemléletét. És hordozza magában az emléket, pedig azóta sok-sok év telt el.

megrontás Vanessa Williams szexualitás

Tízéves volt, amikor barátnője szüleivel kaliforniai vakációra indult. „A család egyik barátjánál laktuk, akiknek volt egy 18 éves lányuk – meséli. – Először csodáltam, az egyik legmenőbb csajnak láttam, akit valaha is ismertem. A társaságában úgy éreztem, én is nagylány vagyok. Egyik éjszaka, amikor a többiek már aludtak, bejött a szobámba és azt mondta, feküdjünk le a padlóra. Megfogta a fenekem és figyelmeztetett, hogy maradjak csendben.”

A kislányt a történtek összezavarták, és úgy érezte, hazaérkezés után beszélni kell az incidensről szüleivel. Mégsem tette. „Amikor kiléptem a repülőgépből, megláttam az apám szürke arcát és rögtön tudtam, hogy valami szörnyű dolog történt. Kiderült, hogy meghalt a bátyja. A családi dráma közepén aztán később se beszéltem soha a szüleimnek arról, min mentem keresztül. Elnyomtam magamban a szörnyű élményeket.”

De onnantól kezdve Williams magatartása megváltozott, már nem úgy viselkedett, mint a maga korabeli lányok. „Felébresztette bennem a szexualitást egy olyan életkorban, amikor annak még nem kellett volna felébrednie. Bárcsak soha életemben nem történt volna meg, és akkor talán lehetőséget kaptam volna arra, hogy normális kapcsolatot éljek első barátommal 16 évesen, aztán később… nem gyötört volna a bűntudat, mely örökké üldözött. Már fiatal korban gyakrabban váltogattam a szexuális partnereimet, és felébredt bennem a szexuális kíváncsiság olyan életkorban, amikor nem kellett volna így lennie.”

Szerző: Dr. Simonfalvi Ildikó

radiológus szakorvos, orvosi szakfordító, egészségügyi szakújságíró

Ne feledd, hogy az oldalon olvasható tartalmak nem helyettesítik az orvosi szakvéleményt!

 

Tetszett? Lájkolj a Facebookon!