Szinte már közhely számba megy, hogy a fejlett technológiák korát éljük. Ami nem baj addig, amíg nem ezzel akarunk mindent helyettesíteni. Az emberi szót, az ölelést, a síró kisbaba elringatását. Erre akarja felhívi a figyelmet egy thaiföldi kisfilm. Előre szólok, lehet, hogy a végére nem csak a hipermarketben vásároló anyuka szemébe megy bele véletlenül valami.

Az alapszituáció az, hogy az apuka egyedül marad otthon a babával, amíg a feleség elugrik a legközelebbi hipermarketbe megejteni a nagybevásárlást. A gyerek egyszer csak vigasztalanul ordítani kezd. Apuka hamar elhasználja a telefonos segítséget, ám etetés ügyében nem sokat tehet. Anyuka a távolból instruálja, így a kétségeesett apa előbb a kedvenc pingvineket nyomja a gyerek orra elé a mobilján, aztán az anyuka üngyürbüngyürjét a távolból. Hiába, a decibelek nem csökkennek.

Ekkor gondol egy nagyot, megpróbálkozik valamivel, amivel korábban még sose. Óvatosan a kiságyba hajol... hozzáér... most felveszi... magához öleli... Azt viszont nem árulom el, hogy meg is szoptatja-e a babát. Katt a videóra.

A témában további érdekességeket olvashatsz itt:

A telefon vagy a párod - mondd, te kit választanál?

Megvettem, aztán elvettem - gyerekek okostelefonnal

A kütyüdet nyomkodod vagy gyereket nevelsz?

Tetszett? Lájkolj a Facebookon!