Egy másik fórumon egyszer hosszas vita folyt arról, hogy a tetoválás egyfajta önkifejezési forma vagy csak egy bizonyos szubkultúra ízlése, ami egyben be is rakja viselőjét egy olyan skatulyába, ahová nem feltétlenül szeretne bekerülni. Az utóbbit látszik igazolni egy brit férfi esete, aki egy alkoholgőzös éjszaka után nem ismert magára a tükörbe nézve. De mint később kiderült, ez csak a kisebbik baj.

Már a következő munkanapon behívatta ugyanis a főnöke, aki közölte vele, hogy nem tartanak többé igényt a munkájára. A férfi szerint a tetoválás az oka mindennek. De nézzük, mi is történt!

Ezt olvastad már?

Nagykorú a Sziget - ha nagykorú vagy, mehetsz

Lee kanosszája egy részeg bulin kezdődött, ahol a szó valahogyan a festékekre terelődött, mire az egyik barátja bedobta, hogy tud tetováló pisztolyt készíteni. És mindenki legnagyobb meglepetésére meg is tette. „Arra gondoltam, hogy ez szuper! De festékünk nem volt, erre a társaságból valaki hozott egy nyomtatópatront, mondván: ez is megteszi – idézi fel tovább a történteket az apa. – Másnap reggel azonban kijózanodva belenéztem a tükörbe, és nem akartam hinni a szememnek: kövér könnycseppeket formázó tetoválás mindkét arcomon. Azt kérdeztem magamtól: Ki ez itt? Mi a jó eget csináltál magaddal? Úgy nézel ki, mint egy idióta.”

De a legrosszabb csak eztán jött. A főnöke már az első nap kirúgta, és a férfi azóta is a társadalom számkivetettjének érzi magát. „A városban járva állandóan megbámulnak, az idős hölgyek átmennek a másik oldalra és szorosabban markolják a táskájukat, amikor meglátnak, mintha attól tartanának, hogy mindjárt letámadom őket. Az emberek azt gondolják rólam, hogy elmebeteg gengszter bohóc vagyok vagy valami hasonló” – mondja. A gyerekét csúfolják az iskolában, emiatt bűntudat gyötri: „Tudom, hogy valami olyanért szenved, amit én követtem el.”

Lee most már bármit megtenne, hogy a tetoválást eltüntesse az arcáról, de a drága lézerkezelésre nincs pénze. Ezért olyan drasztikus módszerekkel próbálkozott, mint a dió- és sajtreszelő, amivel megpróbálta ledörzsölni a festéket – hiába. „Nagy reményeket fűztem a módszerhez, mert nagyon vérzett, de amikor másnap reggel felébredtem, a tetkó változatlanul ott volt az arcomon” – mondja.

Ha kíváncsi vagy a történet minden részletére, látogass el a NőBlogra!

Tetszett? Lájkolj a Facebookon!

Ha tetszik az Anyavilág, nézz körül női oldalamon, a NőBlogon is!