Minden író rémálma, hogy az olvasók elalszanak a könyvén. Minden szülő rémálma, hogy hiába a századik mese aznap, ígérgetés és fenyegetés, a gyerek csak nem és nem alszik el. A két dolgot összehozva most egy tuti mesekönyv jelent meg, melyről azt állítják a szerzők, hogy garantáltan rövid idő alatt álomba ringatja a gyereket.

Ezt olvastad már?

Netmums: Vilmos herceg kitüntette kedvenc babablogját

 

Az Amazon sikerlistáját vezető könyv „A nyúl, aki el akart aludni” címmel jelent meg. A szerző, a svéd Carl-Johan Forssen Ehrlin mindent belesűrített a könyvbe, amit a viselkedéspszichológiában az esti gyerekaltatásról tudni lehet.

A 26 oldalas keményfedelű könyv pszichológiai és pozitív visszacsatolásos technikákat alkalmaz a gyerek elaltatásához. Az olvasásához is adnak tanácsokat a szülőknek: azt javasolják, hogy bizonyos szavakat különösen hangsúlyozzanak, olvassanak lassan és nyugodt hangon, gyakran és nagyokat ásítsanak olvasás közben.

Ha kíváncsi vagy, honnan jött a könyv ötlete, és milyen módszerrel segít perceken belül elaludni a gyerekeknek, olvass tovább a NőBlogon!

Tetszett? Lájkolj a Facebookon!

Ha tetszik az Anyavilág, nézz körül női oldalamon, a NőBlogon is!