„Minden évben egyre nagyobb gondot jelent, hogy helyet találjak a rengeteg anyák napi üdvözletnek és ajándéknak” – mondja egy anya, akire nagyon sok ember tekint vissza úgy, mint gyermekkorának legfontosabb szereplőjére.

anyák napja örökbefogadás nevelőszülő

Ismerd meg azt a nevelőanyát, aki eddig több mint 100 üdvözlőkártyát kapott anyák napjára.

 

Hat beteg gyerekeket fogadott örökbe a háromgyerekes anya

Szívemből született – az örökbefogadás gyönyörű fotókon

A 37 éves Fiona Oldfield az elmúlt hat évben több mint száz, szeretettel teli, meleg szavakat tartalmazó kártyát kapott anyák napjára. Nem is csoda, hiszen 15 gyerek nevelőmamája volt hosszabb-rövidebb ideig, akik közül felnőve és családot alapítva is nagyon sokan új családjuk tagjának is tekintik Fionát és férjét, Pault. A házaspár jelenleg is négy fiútestvérről gondoskodik, akik közül egyikük sem töltötte még be a a hatodik évét. A nevelt gyerekek együtt nőnek fel a szülők vér szerinti gyerekeivel, 13 éves fiukkal, és 10 és 8 éves lányaikkal. Ezen kívül velük él a 18 éves Clifton is, akit szintén a házaspár nevelt fel.

Korábban már írtam egy másik fantasztikus örökbefogadó anyáról. Az 53 éves Hope Feliciano mindig arról álmodott, hogy sok-sok örökbe fogadott gyereket fog nevelni. És ezt az álmát valóra is váltotta, amikor három saját gyereke mellé hat másikat is a családjába fogadott. A történet különlegességét az adja, hogy mind a hat örökbe fogadott gyerek valamilyen egészségi problémával küzd. A nem mindennapi család történetéről itt olvashatsz részletesebben.

Szerző: Dr. Simonfalvi Ildikó

radiológus szakorvos, orvosi szakfordító, egészségügyi szakújságíró

Ne feledd, hogy az oldalon olvasható tartalmak nem helyettesítik az orvosi szakvéleményt!

Ezek is érdekelhetnek:

Hat beteg gyerekeket fogadott örökbe a háromgyerekes anya

Szívemből született – az örökbefogadás gyönyörű fotókon

6 mondat, amit soha ne mondj egy örökbefogadó szülőnek

Tetszett? Kövess és lájkolj a Facebookon!