Néha egy lomtalanítás kincseket hoz felszínre. Egy idős fotográfust, bizonyos Woodfin Campet arra kérte korábbi ügynöksége, hogy vigye el a dobozait egy bezárásra ítélt raktárból. Így talált rá a 83 éves fényképész az „anyák” feliratú dobozra, tele anyák és gyerekek gyönyörű képeivel.

anya anyaság fotók

Méghozzá nem is akármilyen fotókra, hanem azokra, melyeket később Pulitzer-díjra is jelölt albumához, a Familyhez (család) készített – társszerzőségben Margaret Mead antropológussal. Bár már csaknem fél évszázad eltelt azóta, hogy Heyman közzétette ezeket a fotókat, mai szemmel nézve azt bizonyítják, hogy az anyaság nem változik: dolgozunk, küzdünk, nevetünk és szeretünk.

Nézegessetek szép képeket az anyaságról! 

Szerző: Dr. Simonfalvi Ildikó

radiológus szakorvos, orvosi szakfordító, egészségügyi szakújságíró

Ne feledd, hogy az oldalon olvasható tartalmak nem helyettesítik az orvosi szakvéleményt!

 

anya anyaság fotókanya anyaság fotókanya anyaság fotókanya anyaság fotókanya anyaság fotókanya anyaság fotókanya anyaság fotókanya anyaság fotók
anya anyaság fotókanya anyaság fotókanya anyaság fotókanya anyaság fotókanya anyaság fotókanya anyaság fotókanya anyaság fotókanya anyaság fotókanya anyaság fotókanya anyaság fotókanya anyaság fotókanya anyaság fotókanya anyaság fotókanya anyaság fotókanya anyaság fotókanya anyaság fotókTetszett? Lájkolj a Facebookon!