Te jó ég, hiszen nem a világkupáért játszanak! - kiáltottam fel ezeket a fotókat és a lenti videót látva. A felvételek egy coloradói iskolai diákmeccsén készültek, ahol az apák annyira felháborodtak a bíró egy szerintük vitatott döntésén, hgy legott egymásnak estek.

Írtam már róla korábban is, hogy a különféle sportokkal, balettal és versenyekkel a szülők sokszor saját be nem teljesült vágyaikat remélik beteljesíteni. És ha ez nem jön össze, akkor ököllel ütik a "rivális" apát. Szerintem most is valami ilyesmi történt.

 

További tartalmakért kattints az Anyavilág főoldalára!

Hatéves szépségkirálynők – jó irányba megy-e a világ?

Az Instagram ölte meg a lányomat

Megdöbbentő fotók kerültek ki a sajtóba egy baseball-meccsről, melyen a szurkolók összeverekedtek, mert nem értettek egyet a bíró egyik döntésével. Az eset érdekességét több körülmény isadja. Először is egy nagyjából tét nélküli gyerekmeccsről volt szó, ahol két szomszádos iskola 7 (!) evesei mérték össze erejüket. A verekedést kipattantó döntést hozó bíró mindössze 13 éves. A verekedés résztvevői pedig a pályán játszó apróságok szülei.

A helyi rendőrség közleménye szerint valóban érkezett hozzájuk bejelentés egy tömegverekedésről, és megkezdték a nyomozást az ügyben.

Szerző: Dr. Simonfalvi Ildikó

radiológus szakorvos, orvosi szakfordító, egészségügyi szakújságíró

Ne feledd, hogy az oldalon olvasható tartalmak nem helyettesítik az orvosi szakvéleményt!

Ezek is érdekelhetnek:

Hatéves szépségkirálynők – jó irányba megy-e a világ?

Az Instagram ölte meg a lányomat

Tetszett? Kövess és lájkolj a Facebookon!