Volt egy álmom. Azt álmodtam, hogy nem csak a megbízhatatlan, gagyi, olcsó kattintásvadász oldalakra van igény. Azt álmodtam, hogy vannak, akik megbízható, szakmailag hiteles információkra vágynak, amikor az egészség, különösen a családjuk egészsége a tét.

Azt álmodtam, hogy vannak még olyan felelősen gondolkodó szülők és nagyszülők, akik nem a szomszédasszonyhoz, pláne nem áltudományos honlapokhoz, csodaszereket kínáló webshopokhoz, arctalan és névtelen bloggerekhez és kommentelőkhöz fordulnak, ha tájékozódni szeretnének egészségről, betegségről, gyermeknevelésről, mindennapi pszichológiáról.

 

Azt álmodtam, hogy szakmailag korrekt információkat is át lehet adni érdekesen, izgalmasan, olvasmányosan. Azt álmodtam, hogy anyaként is lehetek hiteles, hiszen két gyönyörű és okos nagylányt neveltem fel… így lett az Anyavilág! Az érthető és szerethető egészségügyi weboldal.

Azt álmodtam, hogy vannak, akik nem adják alább szakmailag megbízható, hiteles információknál. Azt álmodtam, hogy egyre többen maguk is hozzáteszik a véleményüket az Anyavilághoz, hogy még színesebb legyen a kép, ami egy-egy téma kapcsán kibontakozik a Facebookon és az Anyavilág oldalon is… és így lettünk mostanra, kicsit több, mint egy év alatt 20 ezren a Facebookon!

Köszönöm, hogy bebizonyítottátok, hogy ez nem csak álom lehet. Köszönöm, hogy visszaadtátok a hitemet abban, hogy a bulváron és az értéktelen „fészbukozáson” túl is van élet. Rajtam eztán sem fog múlni, hogy mindig megbízhassatok abban, amit az Anyavilágon találtok.

Köszönöm, hogy itt vagytok és minden nap újra jöttök. Köszönöm a közel 1 millió oldalletöltést, köszönöm, hogy értékelitek azt a sok munkát, időt, tudást és szeretetet, amit a posztok megírásába teszek.

Gyertek holnap is!

Szerző: Dr. Simonfalvi Ildikó

radiológus szakorvos, orvosi szakfordító, egészségügyi szakújságíró

Ne feledd, hogy az oldalon olvasható tartalmak nem helyettesítik az orvosi szakvéleményt!

Tetszett? Kövess és lájkolj a Facebookon!