Mióta világ a világ, a kislányok mindig igyekeztek idősebbeknek látszani a koruknál. Többségüknek azonban nincs olyan apjuk, mint Kevin Jones. Amikor az apa rájött, hogy 10 éves kislánya regisztrálta magát egy közösségi oldalra, ahol idősebbnek igyekszik mutatni magát, mint amennyi valójában, meglehetősen sajátos módszerhez folyamodott.

Úgy gondolta, nem azzal tölti a következő hat évet, hogy hét lakat alatt őrzi a kislányát, hanem inkább megtanítja neki a leckét arról, hogy ha gyerek, akkor próbáljon gyerek maradni, ne akarjon másnak látszani.

Ehhez először készíttetett egy egyedi pólót „I’m 10 years old’ (Tízéves vagyok) felirattal, aztán a felső tagozatos kislány hátára egy rózsaszín, csillogó, hercegnős hátizsákot rakott, a hajába pedig színes csatokat és gumikat. Ezt az egészet, a sztorival együtt kiposztolta a Facebook-oldalára, ahol nagyon hamar 250 ezernél is több lájkot kapott, és 4000 komment érkezett.

A fotó alá ezt írta: „Mivel a gyönyörű kislányom… felnőttnek akar látszani és füllent az életkoráról, időnként 14, 15, 16 vagy éppen 18 évesnek vallja magát. Azt mondja, hogy szerelmes egy fiúba és jár vele, ami teljességgel ellentmond az általam felállított szabályoknak!!! Rájöttem, hogy már egy ideje ezt csinálja. Trükközik és saját profilt hozott létre magának a közösségi oldalakon, és ez is ellenkezik a szabályaimmal!!! Nos, ezt érte el vele. Egy pólót, ami pontosan definiálja a valós életkorát. Igen, 15 centis és 10 éves.

Sokan helyeselték, amit tett, mondván a kislány később még meg fogja ezt köszönni neki. Mások szerint viszont aggódnak amiatt, hogy a kislányt esetleg csúfolhatják a társai az iskolában amiatt, hogy az apja megalázta, kiszolgáltatta mások előtt.

Jó módszer? Neked tetszik?

Szerző: Dr. Simonfalvi Ildikó

radiológus szakorvos, orvosi szakfordító, egészségügyi szakújságíró

Ne feledd, hogy az oldalon olvasható tartalmak nem helyettesítik az orvosi szakvéleményt!

 

Tetszett? Kövess és lájkolj a Facebookon!