A képen látható ronda, ráncos bohócot bármelyik szülő kibérelheti neveletlen gyereke megzabolázására. A szolgáltatás bármelyik családban hasznos lehet, ahol gyakran hangzik el az alábbi mondat: „Ha nem viselkedsz rendesen, eljön érted egy ronda bohóc és elvisz.”

bohóc ráncos bohóc wrinkles

 

A szülők gyakran negatív motivációt alkalmaznak gyermekeik megnevelésére. Ezt használta ki egy 65 éves floridai nyugdíjas, amikor megalapította vállalkozását: rémisztő bohócnak maszkírozva rendszabályozza a renitens kollégákat vagy ijesztgeti a rossz gyerekeket. Valódi arcát sápadt, ráncos maszk takarja, szemei helyén két fekete lyuk tátong, arcát kócos haj keretezi. „Wrinkles”-nek (Ráncosnak) nevezi magát és megy mindenhová, ahová hívják – és persze ahol jól megfizetik.

Wrinkles elmondta a Washington Postnak, hogy pár száz dollárért bármelyik neveletlen úgy megijeszti, hogy az rögtön tudja, merre hány méter. Büszkén meséli egy 12 éves fiú történetét, aki nagyon félt a bohócoktól, ezért az anyukának kézenfekvő módszernek tűnt a ronda bohócot hívni segítségül a fegyelmezéshez. „Csak feltűntem az utca másik oldalán a buszmegállónál, és úgy megijedt, hogy a barátai előtt sírva fakadt és hazáig futott – mondja. − Az anyja pár nap múlva felhívott, és köszönetet mondott, mert utána már csak annyit kellett kérdeznie: „Azt akarod, hogy visszahívjam a ráncos bohócot?”

Tetszik? Felbérelnéd a gyereked ellen?

Szerző: Dr. Simonfalvi Ildikó

radiológus szakorvos, orvosi szakfordító, egészségügyi szakújságíró

Ne feledd, hogy az oldalon olvasható tartalmak nem helyettesítik az orvosi szakvéleményt!

 

Tetszett? Lájkolj a Facebookon!