Napra pontosan kilenc hónapja találsz minden áldott nap friss olvasnivalót az Anyavilágon egészség, betegség, gyereknevelés, család témájában. Eddig én beszéltem, most tiéd a szó: elmondhatod, mi tetszik és mi nem tetszik az oldalon. Mit szeretnél látni, min szeretnél változtatni, miről szeretnél olvasni Anyavilágon?

anyavilág kérdőív nyereményjáték sorsolás

Összeállítottam egy kérdőívet, aminek megválaszolásával sokat segíthetsz abban, hogy még jobb legyen az Anyavilág. A kérdőívet kitöltők közül egyvalakinek egy kis ajándékkal kedveskedem, ha az Anyavilág Facebook-oldalát is lájkolja és ezt valahogyan tudatja velem is (részletek alább).

Kérlek, hogy erre a linkre kattintva töltsd ki a kérdőívet, nem telik többe 5 percnél.

 

Kilenc hónapja minden nap új téma, új olvasnivaló vár az Anyavilágon. Hosszú idő, ennyi kell például egy magzat kihordásához. Az elmúlt kilenc hónap alatt majdnem háromszáz poszt jelent meg az Anyavilágon, és kevés híján félmilliónál jár az oldalletöltések száma. Nem nagyon szoktam nézegetni a statisztikákat, úgyhogy ez a szám nekem is meglepetés és újdonság, de hihetetlen öröm látni. Köszönöm mindenkinek, aki szereti az Anyavilágot.

Igyekszem mindig érdekes, aktuális - és nem utolsósorban szakmailag megbízható, hiteles - témákkal, írásokkal jönni. Nagy örömmel tapasztalom nap mint nap, hogy egyre többen vagytok olyanok, akik visszatérő olvasóként keresitek minden nap az Anyavilág friss posztját, volt olyan írás, amit több mint 18 ezren olvastatok.

De én maximalista vagyok önmagammal szemben, ezért azt szeretném, hogy még többen találjatok az Anyavilágon benneteket érdeklő témákat, írásokat. Ezért összeraktam egy rövid kis kérdőívet, hogy többet tudjak arról, mit gondolsz az oldalamról.

Kérlek, hogy erre a linkre kattintva töltsd ki a kérdőívet, nem telik többe 5 percnél.

Ha nem szeretnél nyerni, akkor itt meg is állhatsz, köszönöm, hogy időt és energiát áldoztál arra, hogy elmondd a véleményed az Anyavilágról. Ha viszont játszani és talán nyerni is szeretnél, akkor látogass el az Anyavilág Facebook-oldalára és - ha eddig még nem tetted meg - kövesd a Facebook-oldalamat. Majd valamilyen formában tudasd velem ennek megtörténtét: üzenj a Facebookon, küldj egy emailt a noblogszerkeszto@gmail.com címre, hagyj egy kommentet itt a poszt alatt - vagy küldj füstjeleket vagy postagalambot. :)

A kérdőívet kitöltők + az Anyavilág Facebook-oldalát követők  közül sorsolok, és egyvalaki egy nagyon-nagyon-nagyon karácsonyi ajándékcsomagot nyer. A nyertes nevét december 18-án este teszem közzé a Facebookon, már csak ezért is érdemes követni az Anyavilág FB-oldalát.

Kérlek, hogy erre a linkre kattintva töltsd ki a kérdőívet, nem telik többe 5 percnél.

Szerző: Dr. Simonfalvi Ildikó

radiológus szakorvos, orvosi szakfordító, egészségügyi szakújságíró

Ne feledd, hogy az oldalon olvasható tartalmak nem helyettesítik az orvosi szakvéleményt!

Tetszett? Kövess és lájkolj a Facebookon!