Esemény utáni tablettát recept nélkül???

Időről-időre felmerülő kérdés, miért nem lehet recept nélkül, sőt akár ingyenesen hozzájutni a fogamzásgátlókhoz, ezen belül az esemény utáni tablettákhoz. Egyesek szerint ez nagyban segítené a nem kívánt terhességek számának csökkentését, mások szerint viszont ez csak még a mostaninál is felelőtlenebb, szabadosabb szexuális élethez vezethetne. Ha minden jól megy, a bevezetőben megfogalmazott igények fele már a nagyon közeli jövőben megvalósulhat: recept nélkül is kapható lehet az esemény utáni tabletta.

Ha az Európai Bizottság is jóváhagyja, jövő év elején az ellaOne sürgősségi fogamzásgátló az Európai Unió minden tagországában kikerül a receptköteles készítmények köréből, segítve ezzel a nem kívánt terhességek minél eredményesebb kivédését.

0 Tovább

Pocakos sellők - csodálatos víz alatti terhesfotók

Adam Opris esküvői fotós, de éjszakai víz alatti felvételeket is szívesen készít. Azt mondja, hogy igyekszik minél jobban megismerni az ügyfeleit és saját életük alapján kerekíteni történetet művészi fotói köré.

Hogy mindebből hogyan jutott el addig, hogy a várandós nőkből sellőt álmodva készítse el víz alatti fotóit, rejtély, a képek mindenesetre szépek - és nemkülönben szokatlanok.

0 Tovább

Ryan vagy Ria: hétfőn férfi, kedden nő, szerdán férfi…

Krsytal Griggs soha nem tudhatja, hogy a barátja mellett ébred-e reggel. Vagy inkább a barátnője mellett. A barátja (vagy barátnője?), Ryan (vagy Ria?) ugyanis bigender. A 22 éves Ryan (vagy Ria?) aktuális nemi identitását ugyanis azt határozza meg, hogy aznap éppen férfinak vagy nőnek öltözik-e.

De tulajdonképpen mire is gondoljunk, ha azt halljuk valakiről, hogy bigender?

0 Tovább

Tehetsz róla? Tehetsz ellene?

Bűnmegelőzési videó borzolja pár napja a kedélyeket. A pécsi rendőrség új bűnmegelőzési videóiban három prevenciós spotot mutatott be "A biztonságosabb Pécsért" elnevezésű bűnmegelőzési projekt záró rendezvényén Pécsett. A mottó: "Tehetsz róla, tehetsz ellene".

Az első videóban tini lányok készülnek egy buliba, vodkás üveget nyalogatnak, és miniszoknyát húznak. A második videóban a bulit láthatjuk, ahol sok rövidet isznak, és önfeledten táncolnak. A harmadik videóban a lányok fiúk ölében láthatók, majd egy lány egyedül marad, és megtörténik a baj. A spotokat például itt nézheted meg.

0 Tovább

Pedofil játékok

"Ne menj be, ne nyúlj a játékomhoz" - ezekkel a szavakkal fogadta 6 éves kisfia azt a gyermekét egyedül nevelő férfit, aki a szokásos napi házimunka végzése közben férfihangokat hallott az emeleti gyerekszobából, elindult hát, hogy megnézze, mi a helyzet.

Kiderült, hogy az Xboxát elmélyülten nyomogató kisfiúnak egy férfi szexuális tartalmú ajánlatokat küldözgetett írásban és hangüzenet formájában is.

"Sokan mondták már nekem, hogy nem lenne szabad hagynom, hogy a gyerek egyedül maradjon az Xbox Live-on, és most el kell ismernem, hogy nagyot hibáztam. Fogalmam sem volt róla, hogy ez a rendszer csetelésre is alkalmas.

0 Tovább

Anyavilág-gyerekvilág

blogavatar

Vigyázat, a könnyed, olvasmányos külsőbe mindig komoly, szakmailag megbízható tartalmat csomagolok! Tudományos háttér hírekhez és sokakat érdeklő napi aktualitásokhoz. Gyereknevelés, egészség, betegség, pszichológia, anyaság, nőiség, a mindennapok problémái orvosi szemmel. Ha írni szeretnél nekem, itt megteheted: noblogszerkeszto@gmail.com

Ti írtátok

Feedek